Gemaakt voor activiteit

We weten dat voor verschillende sporten, verschillende brandstoffen nodig zijn. Daarom hebben we onze prestatievoeding ontwikkeld met de juiste voedingsstoffen om je er doorheen te slepen.

FL HERO CLFEXP CHC R11 717x585

Dit is een CLIF BAR.

Je kunt rekenen op deze heerlijke mix van plantaardige eiwitten, vetten, vezels en koolhydraten om energie te geven aan je volgende avontuur. En het beste? Het is gemaakt met gezonde ingrediënten waar je je goed bij voelt.


*Fosfor draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme.

Energie voor iedereen

CLIF BARS zijn perfect voor zowel vóór als tijdens een activiteit. We hebben ons voedsel zorgvuldig samengesteld om voeding te bieden waar je je goed bij voelt, of je nu aan het trainen, hardlopen, spinning of wandelen bent.

Plantaardig

Onze repen zijn vervaardigd met 9-11 g plantaardig eiwit en gemaakt met heerlijke, echte ingrediënten, zoals verrukkelijke chocolade en havermout. Een geweldige optie dus voor dat beetje extra energie tijdens je trainingen.

En ze zijn nog lekker ook

Verwen je smaakpapillen met onze unieke knapperige, krokante textuur en verscheidenheid aan smaken, zoals Chocolate Chip, Witte Chocolade Macadamianoot of Knapperige Pindakaas. Ontdek vandaag nog jouw favoriete smaak.

Ontdek jouw favoriete smaak

Energie voor uithoudingsvermogen

CLIF BLOKS Energy* Chews zijn een gemakkelijk te kauwen bron van rap geabsorbeerde koolhydraten die glucose en fructose leveren als snelle brandstof voor werkende spieren.


*Koolhydraatoplossingen dragen bij aan de verbetering van de fysieke prestaties van getrainde volwassenen tijdens een intensieve en langdurige fysieke training.